- Nieuws

Bij Voetmakerij Rietveld kun je inmiddels voor veel verschillende behandelingen terecht, van een standaard pedicure behandeling tot een voetreflexmassage, van nagelreparatie met Wilde Pedique tot een heerlijke welness voetbehandeling. 

Maar wist u ook dat als u vermoedt dat u een schimmelnagel u dit kunt laten testen bij de voetmakerij? Door middel van  de HFL Fungi check methode kan ik voor u in 10 min testen of u daadwerkelijk last heeft van schimmelnagels, zo kunnen we snel een goed behandelplan opstellen.

Naast de HFL Fungicheck gebruik ik inmiddels ook meerdere producten van HFL, naast de vertrouwde Courtin. De Solution spray is icm de Dadi'Oil een fijn middel tegen schimmelnagels voor een mooie prijs. 

Dadi'Oil staat bekend om in de nagelplaat door te dringen en kan hierdoor ontzettend goed ingezet worden bij herstel van traumanagels, bepaalde nagelafwijkingen of zoals eerder genoemd als bijproduct met de HFL Solution Spray.

WELNESS DAY

Hoe kun je het jaar beter beginnen dan met een heerlijke cosmetische voetbehandeling? 

5 januari organiseer ik een actiedag, waarbij de heerlijke welnessbehandeling wordt aangeboden voor 35,00 ipv 43,50. Bij het maken van een vervolgafspraak ontvang je daarop tevens 10 % korting. Er zijn deze dag maar een paar plekjes beschikbaar dus reserveer snel.

Maak een afspraak per contactformulier, telefonisch of mail.

Tot ziens bij de Voetmakerij!!

LCN WILDE-PEDIQUE

LCN Wilde-Pedique Silver plus bij Voetmakerij Rietveld

“de nieuwe standaard in teennagelcorrectie”

  • Moderne, cosmetische teennagelcorrectie
  • Te gebruiken bij schimmelnagels
  • French Pedicure

Met LCN WILDE-PEDIQUE silver plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. LCN Wilde-Pedique silver plus is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met LCN Wilde-Pedique silver plus op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.

Met verschillende teints  kan ik een zo natuurlijk mogelijke teennagelcorrectie realiseren.  Het spreekt voor zichzelf dat LCN Wilde-Pedique silver plus eveneens aangewend kan worden om bij verkleurde teennagels een kleurcorrectie uit te voeren.

De LCN Wilde-Pedique silver plus bevat een wetenschappelijk getest kiemdodend component. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteunt. Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde Mykosept tinctuur.

LCN Wilde-Pedique silver plus kan eveneens gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken. Vooral de French pedicure is bijzonder geslaagd. Om dit effect te verkrijgen wordt de LCN Wilde-Pedique silver plus Pink gebruikt in combinatie met FM Pearl White aan de nagelrand.

Nabehandeling

Het spreekt vanzelf dat de Lcn Wilde-Pedique silver plus samen met de natuurlijke nagel zal uitgroeien. Daarom dient het regelmatig te worden bijgewerkt. Hiervoor kunnen we natuurlijk een afspraak bij Voetmakerij Rietveld inplannen.

APRIL NIEUWS!!

Op 1 april bestaat Voetmakerij Rietveld officieel (volgens de KvK) 1 jaar!! Wat ben ik dankbaar en blij met wat er afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Allemaal hoogtepunten volgden elkaar op. Ten eerste de verbouwing, de 'zomer'start in juni en de gezellige openingsborrel in september. Ik heb inmiddels al veel nieuwe gezichten (en voeten natuurlijk) mogen verwelkomen in de voetmakerij en menig klant komt al wat vaker terug. Veel lieve reacties, goede kritieken en mond-op-mond reclame heb ik mogen ontvangen.

Tot slot dan ook de mededeling dat ik per april nog extra open ga op de dinsdagmiddag dus wees welkom bij Voetmakerij Rietveld voor een heerlijke pedicurebehandeling, voetreflexmassage of voetwelnessbehandeling!

Bedankt voor het vertrouwen, liefs van Joyce Baelde

VOETREFLEXMASSAGE

Onlangs heb ik de workshop voor voetreflexmassage afgerond en ik ben blij dat ik dit vanaf heden kan aanbieden in mijn praktijk.

Wat is voetreflexmassage;

Het is een ontspannende voetmassage, vooral bedoeld om de zelfhelende kracht van het lichaam aan te spreken, spanningen in het lichaam op te heffen en het immuunsysteem te versterken.

DEPEND O2 NAGELLAK

Ik maak gebruik van de nagellak DEPEND O2, deze is zuurstofdoorlatend en sluit de nagels dus niet af. Hierdoor is deze lak ook uitermate geschikt voor mensen met schimmelnagels die tinctuur gebruiken.